18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinDressingul - solutii creative

Dressingul – solutii creative

Uneori ramâneti surprinsi sa vedeti cât de multe haine se strâng in dulapurile din casele dumneavoastra. Si daca va vine greu sa va despartiti de haine, iar spatiul de depozitare devine o problema, ar trebui sa luati in calcul redecorarea locuintei si amplasarea unui dressing, o solutie creativa pentru o garderoba bogata. Va ajuta site-ul www.casaonline.ro.


In spiritul vremii. Daca doriti sa dati camerei de dormit o ambianta de stil si eleganta, cautati un dulap mai vechi si reconditionati-i usile, lacuindu-le. Realizati o nisa in perete si fixati cadrul si usile dulapului in ea. Inauntrul dulapului fixati etajere pentru haine si o ruda de lemn pentru a agata hainele pe umerase.


Eleganta functionala. Intr-o incapere in care domneste o ambianta moderna se potriveste un dressing elegant si nu foarte mare. Doua usi culisante in culori agrementate cu peretii, cuprinzând doua spatii bine delimitate: pe de o parte, etajere, un loc pentru agatat haine, sertare pentru sosete, suport pentru cravate si pantaloni si un sertar pentru bijuterii tapitat cu piele. In cealalta parte, rafturi pentru haine, spatiu pentru agatat si o oglinda culisanta.


Un dressing-vapor. Alegeti o incapere mica, de patru metri patrati, si transformati-o intr-un dressing care se va dovedi extrem de original. Zugraviti-i peretii in galben si realizati un tavan fals. Pe pereti, aplicati frânghii si geamurilor dati-le forma unor hublouri. Veti realiza in jurul dumneavoastra o ambianta placuta, fara riscul de a avea rau de mare.


Fascinatia lemnului natural. Intr-o cabana sau casa de vacanta, puteti realiza un dressing din storuri recuperate sau usi vechi, reconditionate, care ii vor conferi incaperii un sarm aparte. Spatii pentru haine, lenjerie, pantofi, dispuse pe un perete al incaperii, care sa incadreze un mic birou din lemn.


Un cocon calduros. Realizat in intregime pe masura unei incaperi (patru – sase mp), acest dressing este fabricat din panouri de lemn cu suprafata melaminata, de culoare rosiatica. Alezajele si canelurile sunt relizate din lemn de nuc masiv. Dressing-ul este echipat cu doua sertare culisante pentru stocarea incaltamintei, cu sertare pentru camasi, pentru cravate sau pentru fulare, cu un accesoriu pentru cravate cu numeroase sertare deschise sau inchise sau cu fatada din sticla, cu spatii pentru agatat haine. Functional si modern, acest dressing va va pastra garderoba asa cum va doriti.


Un spatiu bine compartimentat. Puteti sa realizati un dressing modulabil tuturor configuratiilor spatiului, cu porti batante sau culisante din sticla lacuita sau din lemn. Profilurile usilor pot fi din aluminiu sau din lemn. Acest dressing va ofera o multitudine de amenajari: spatii pentru agatat haine, sertare, cosuri pentru rufe, un suport pentru pantaloni si chiar o oglinda.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS